Nasz zespół
Szef kuchni
Albert Sawa – pochodzi z Darłowa. Do Złotowa przyjechał kilkanaście lat temu i postanowił tutaj zostać. Pracował jako kucharz w złotowskich i pilskich restauracjach. Nieobce mu cateringi i imprezy masowe. Uznanie gości zdobył serwując zarówno domowe obiady, jak i wykwintne dania. Dzieci z przedszkola, dla których przygotowywał obiady, nadały mu przydomek „Pan Zupka”, prosząc wciąż o dokładkę ulubionego posiłku.
Pasjonat gotowanie, który ciągle szuka coraz to nowych pomysłów i smaków, którymi oczarowuje naszych Gości . Uczestnik warsztatów kulinarnych, na których nieustannie zdobywa nowe doświadczenia.
Prywatnie mąż i ojciec.
Kierownik Sali
Radosław Nowak – ukończył szkołę jako Kucharz małej gastronomii, jednak to obsługa klienta stała się mu bliższa. „Kieras”, tak nazywają go współpracownicy, jest zawsze uśmiechniętym kelnerem i przy okazji przyjacielem osób, którymi zarządza. Sumienny i dokładny. Dba o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół. Zawsze zauważy niedokładnie położony obrus lub brak soli w przyprawnikach. Jego pasja i oddanie dla tego miejsca jest widoczna na każdym kroku, co widzą i doceniają nasi Goście. Prywatnie oddany partner i ojciec.