723 223 333 / 67 263 23 58 info@cwkzacisze.pl

Nasz zespół

Szef kuchni

Albert Sawa, pochodzi z Darłowa do Złotowa przyjechał kilkanaście lat temu i postanowił tutaj zostać. Pracował jako kucharz w złotowskich i pilskich restauracjach. Nie obce mu cateringi i imprezy masowe. Uznanie gości zdobył serwując zarówno domowe obiady jak i wykwintne dania. Dzieci z przedszkola dla których przygotowywał obiady nadały mu przydomek „Pan Zupka”, prosząc wciąż o dokładkę ulubionego posiłku J

Pasjonat gotowanie, który ciągle szuka coraz to nowych pomysłów i smaków którymi oczarowuje naszych Gości . Uczestnik warsztatów kulinarnych, na których nieustannie zdobywa nowe doświadczenia.

Prywatnie mąż i ojciec.

Kierownik Sali

Radosław Nowak, ukończył szkołę jako Kucharz małej gastronomii jednak to obsługa klienta stała mu się bliższa. „Kieras” tak nazywają go współpracownicy jest zawsze uśmiechniętym  kelnerem i przy okazji przyjacielem osób, którymi zarządza. Sumienny i dokładny dba o każdy nawet najdrobniejszy szczegół, zawsze zauważy niedokładnie położony obrus lub brak soli w przyprawnikach.  Jego pasja i oddanie dla tego miejsca jest widoczna na każdym kroku co widzą i doceniają nasi Goście. Prywatnie oddany partner i ojciec.

Kierownik Recepcji

Weronika Budnik, do hotelarstwa trafiła trochę z przypadku, ale w branży czuje się znakomicie. Zarządza grupą 5 osób. Zaangażowana w swoją pracę w 100%. Wie, że nie jest to praca „od do”. Oddana i zawsze dostępna dla pracowników i Gości.  Jej mocne strony to pracowitość, konsekwencja w dążeniu do celu  oraz dobra organizacja pracy. Pokoje hotelowe nabierają uroku dzięki jej pomysłom i aranżacji. Nie odmówi pomocy nikomu więc jak trzeba to pomoże zarówno w sprzątaniu pokoi oraz jako kelnerka w obsłudze klienta.  Prywatnie szczęśliwa matka dwójki dzieci i żona.

Manager

Marta Śliga,  absolwentka UAM w Poznaniu. Chciała zostać nauczycielką historii jednak gdy na studiach trafiła do pracy w restauracji od razu złapała przysłowiowego bakcyla i gastronomia stała się jej pasją. Od zmywaka, przez kelnerkę pięła się po szczeblach aż do stanowiska managera. Zarządza ponad 20-osobową załogą, którą traktuje jak rodzinę.

Zacisze stało się jej drugim domem, w którym z przyjemnością zaprasza wciąż nowych gości, sprawiając by ich uroczystości były wyjątkowe.

„ Jestem szczęściarą, bo robię to co lubię i mogę pracować z ludźmi, z którymi łączy mnie wspólna pasja i oddanie dla tego miejsca” mówi.

Stosujemy cookies i inne technologie WIĘCEJ INFORMACJI

Wraz z naszymi partnerami stosujemy pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne pokrewne technologie, które mają na celu:
• Zapewnienie bezpieczeństwa podczas korzystania z naszych stron
• Ulepszenie świadczonych przez nas usług poprzez wykorzystanie danych w celach analitycznych i statystycznych
• Poznanie Twoich preferencji na podstawie sposobu korzystania z naszej strony
Zakres wykorzystywania plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki. Bez wprowadzenia zmian ustawień, informacje w plikach cookies mogą być zapisywane w pamięci Twojego urządzenia.

Zamknięcie i dalsze korzystanie ze strony oznacza zgodę